Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سفیر پیشین ایران در نروژ و مجارستان گفت: آمریکایی‌ها با تحریم صندوق توسعه ملی و بانک مرکزی می‌خواهند حربه تبلیغاتی داشته باشند و در کنار آن اعزام نیرو‌های بیشتر نظامی به خلیج فارس را دنبال کنند؛ در واقع آنها مترصد جلب رضایت گاو شیرده خود در منطقه هستند. تاریخ انتشار: 03:12 - 06 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۲۷۳۵ عبدالرضا فرجی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به علت تحریم مجدد بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی ایران از سوی آمریکا بیان کرد: آمریکایی‌ها هنوز جزئیاتی از این اقدام‌شان را مشخص نکرده‌اند، البته شاید قصد دارند اقدامات و مراودات تجاری ایران با برخی کشور‌ها مانند چین و روسیه را تحت تاثیر قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: با توجه به سفر‌های اخیر وزیر امورخارجه به دیگر کشور‌ها و خصوصا چین و توافقاتی که در این سفر‌ها حاصل شد، آمریکایی‌ها در نظر دارند هر گونه راهی را جهت تجارت و مبادله مالی که برای بانک مرکزی متصور باشد، ببندند.   این استاد دانشگاه اظهار داشت: اروپا به هیچ وجه نمی‌توانست از طریق بانک مرکزی با ایران تبادل داشته و پولی جا به جا کند.
سفیر پیشین ایران در نروژ و مجارستان عنوان کرد: این اقدام تحریم بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی ایران از سوی آمریکا، اقدامی تبلیغاتی و جنگ روانی محسوب می‌شود؛ چراکه بانک مرکزی در هر کشوری نسبت به دیگر بانک‌ها اولی است و ارجحیت دارد لذا با توجه به اینکه نتوانستند اقدام نظامی علیه ایران داشته باشند، خواستند به نوعی عصبانیت خود از اقتدار ایران را به رخ بکشند.
فرجی راد اضافه کرد: البته با توجه به اتهاماتی که سعودی‌ها در قضیه آرامکو به ایران زدند، آمریکا‌یی‌ها باید دست به اقداماتی می‌زدند تا متحد خود در منطقه را راضی نگه دارند.
وی تاکید کرد: آمریکایی‌ها با تحریم صندوق توسعه ملی و بانک مرکزی می‌خواهند حربه تبلیغاتی داشته باشند و در کنار آن اعزام نیرو‌های بیشتر نظامی به خلیج فارس را دنبال کنند؛ در واقع آنها مترصد جلب رضایت گاو شیرده خود در منطقه هستند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بانک مرکزی صندوق توسعه ملی ایران و آمریکا اتحادیه اروپا تحریم های بیشتر مراودات مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۱۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

قیمت طلا در روز دوشنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و افزایش خوشبینی نسبت به آسان شدن سیاست‌های پولی فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته است.

به گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۵ درصد افزایش به ۲۳۱۲ دلار و ۱۹ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۵۱ درصدی به ۲۳۲۰ دلار و ۳۰ سنت رسیده است.

قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه ۰.۴ درصد کاهش یافت. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات اشتغال آمریکا هستند که حاکی از آرام شدن رشد اقتصاد این کشور است.

آستان گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه گفت سیاست‌های پولی بانک مرکزی در سال جاری میلادی آسان‌تر خواهد شد. نرخ بالای بهره به ضرر فلزات گرانبها از جمله طلاست، چون هزینه نگهداری آن به عنوان یک سرمایه غیرسودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

از طرف دیگر، آرام شدن تنش‌ها در خاورمیانه و امید به جلوگیری از یک جنگ تمام عیار تمایل به خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن پایین آورده است.

قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی علی رغم تورم بالا و بی‌ثباتی نسبت به زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، ۱۲ درصد افزایش یافته است. قیمت طلا در ماه آوریل به یک رکورد جدید رسید که از دلایل اصلی آن می‌توان خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازار‌های آسیا و درگیری‌های ژئوپلیتیکی در اوکراین و خاورمیانه دانست.

در میان سایر فلزات گرانبه، قیمت نقره با ۱.۷۶ درصد افزایش به ۲۷ دلار و ۱۶ سنت رسید. پلاتین هم با یک کاهش ۰.۷ درصدی ۹۵۵ دلار و ۸۰ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • جهش کیفی و کمی تولید با مشارکت مردم تحقق می‌یابد
  • سفیر ایران در دوشنبه: امنیت در آسیای مرکزی حائز اهمیت است
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری در سایه حمله مجدد نظامیان صهیونیست