Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@21:10:05 GMT

دزدی از خانه خاله با لباس زنانه

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۷۲۴۱۹

میزان نوشت: رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری مردی که با پوشش زنانه از منزل خاله اش سرقت کرده بود، خبر داد.

سرهنگ کارآگاه "قاسم دستخال" گفت: بیست و هفتم شهریور ماه سال جاری پرونده‌ای به شکایت یکی از شهروندان مبنی بر سرقت منزلش از طریق کلانتری ۱۶۴ قائم (عج) برای رسیدگی تخصصی به پایگاه یکم پلیس آگاهی ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان داشت: شاکی پس از حضور در پایگاه یکم پلیس آگاهی پایتخت اظهار داشت، بیست و چهارم شهریور ماه به مدت یک ساعت منزلم را واقع در بزرگراه ارتش، میدان قائم ترک کردم و پس از مراجعه متوجه شدم خانه ام بهم ریخته است و از گاو صندوق منزلم حدود ۱۰۰ گرم طلا، ۲ قاب ساعت مچی و مدارک خودرو توسط سارق یا سارقان به سرقت رفته است.

این مقام پلیسی با بیان اینکه شاکی مدعی بود چند روز قبل کارت تردد وی به ساختمان مفقود شده است، افزود: شاکی در ادامه اظهارتش به ۲ تن از خدمه ساختمان که قبلا برای نظافت ساختمان و جابجایی گاو صندوق دعوت کرده بود، مظنون بود.

دستخال با اشاره به اینکه کارآگاهان برای تحقیقات پلیسی به محل سرقت مراجعه و مشاهده کردند که در گاو صندوق بدون تخریب باز شده است، عنوان کرد: در تحقیقات میدانی مشخص شد شخصی با قامت بلند با داشتن چادر بر سر وارد ساختمان شده است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه احتمال آن می‌رفت که فرد چادری مرد باشد، چندین مرتبه فیلم مورد نظر در حضور شاکی مورد بازبینی قرارگرفت تا اینکه در نهایت شاکی بیان داشت: سارق شباهت زیادی با خواهر زاده همسرش به هویت محسن ۲۹ ساله دارد که منزلش در شهر پردیس است، ولی نشانی دقیق آن را نمی‌داند.

دستخال ابراز داشت: پس از اخذ دستور قضائی مبنی بر احضار محسن، طی تماس با شماره تلفن وی نامبرده به پایگاه یکم دعوت، ولی متهم به مدت دو هفته مراجعتی به این پایگاه نداشت و با یکسری اقدامات پلیسی نشانی دقیق متهم استخراج و پس از اخذ نیابت قضایی کارآگاهان موفق شدند وی را در مخفیگاهش در شهر پردیس دستگیر کنند.

رئیس پایگاه یکم پلیس پایتخت گفت: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی اظهار داشت: چند روز قبل از سرقت کارت تردد را از منزل خاله ام ربودم و پس از خرید چادر زنانه و پوشیدن آن وارد ساختمان شدم. جای کلید گاو صندوق را از قبل می‌دانستم و با برداشتن و بازکردن گاو صندوق اموال با ارزش داخل آن را سرقت کردم. طلاها را به فردی که از هویت آن اطلاعی ندارم به قیمت ۲۵ میلیون تومان فروخته ام.

با اظهارات صریح متهم پرونده به شعبه دهم بازپرسی دادسرای ناحیه یک تهران ارسال و محسن طی قرار صادره روانه زندان شد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: دزدی سرقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۲۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «ادب زندگی» منتشر شد

کتاب «ادب زندگی (خلاصه کتاب حلیة المتقین علامه مجلسی)» اثر محسن معینی در ۲۶۴ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

ادب برترین اخلاق، شرافت، و میراث و هم‌نشین شمرده می‌شود و مایه کمال، ارزشمندی و زینت، و نشان خرد آدمی است. کتاب حلیة المتقین آمیزه‌ای از اخلاق، احکام، اذکار و ادعیه و درمان به همراه داستان‌های دلنشین با محوریت آداب اسلامی است؛ کتابی دربردارنده آداب خوراک، پوشاک، مسکن، خواب، سفر، ازدواج و فرزندآوری و تربیت فرزند و آموزه‌های طبی.

اثر حاضر بر آن است مطالب ارزشمند «حلیة المتقین» را با عباراتی کوتاه‌تر و دسته‌بندی روشن‌تر ارائه کند و مدعی است که با حجم اندک خود، عمده مطالب آن را در بر دارد.

ساختار اثر

این کتاب در ۱۴ باب تألیف شده است؛ باب اول با عنوان «آداب لباس و کفش» فضیلت آراستگی، لباس‌های حرام و رنگ‌های مستحب و مکروه برای لباس را بررسی کرده و حکم لباس کفار و لباس جنس مخالف، آداب لباس نو و رنگ انواع کفش را مورد تأکید قرار داده است.

باب دوم با عنوان «آراستن و زیورآلات» انگشتر و دست و انگشتان مناسب برای آن، فضیلت عقیق و سفارش ۵ نگین برای مؤمنان را شرح داده و زیور طلا، نگاه در آینه و کیفیت خضاب را تبیین کرده است.

«آداب خوردن و آشامیدن» عنوان سومین باب از کتاب حاضر است که در آن ظروف ممنوع، آداب و اوقات غذا خوردن و آداب پس از غذا بررسی شده و فواید دانه‌ها، سبزی‌ها و میوه‌ها، فضیلت و آداب میهمانی و آداب آب خوردن به رشته تحریر درآمده است.

نویسنده در باب چهارم با عنوان «ازدواج، خانواده و تربیت فرزند» فضیلت ازدواج و نهی از رهبانیت، آداب ازدواج و نماز و دعای زفاف و شب عروسی را بیان کرده و دوران بارداری، ولادت و نام‌گذاری، شیر دادن و تربیت فرزند و حقوق والدین را شرح داده است.

پنجمین باب از این کتاب با عنوان «مسواک، شانه، اصلاح و…» تراشیدن موی سر، محاسن و کندن موی بینی و بازی با ریش را تبیین کرده و ناخن گرفتن، دفن کردن ناخن و آداب شانه کردن را به نگارش درآورده است.

باب ششم با عنوان «بوی خوش و…» ضمن بررسی منشأ گیاهان و اشیای خوشبو، کراهت رد کردن بوی خوش و غالیه، فضیلت و آداب روغن مالیدن بر بدن، روغن بنفشه و آداب بوییدن گل را مورد تاکید قرار داده است.

«حمام و نظافت» عنوان هفتمین باب از کتاب مذکور است که در آن آداب ورود و خروج حمام، شستن سرو بدن و داروی نظافت تشریح شده و فاصله زمانی میان هر دارو کشیدن، برخی آداب نوره کشیدن و غسل‌ها به رشته تحریر در آمده است.

باب هشتم با عنوان «خواب و بیداری، قضای حاجت» اوقات خواب، مکان و آداب خوابیدن و دعا‌های قبل از خواب برای موارد خاص را بررسی کرده و نکاتی درباره خواب راست و دروغ و تعبیر خواب، بیداری شب و آداب قضای حاجت را بیان کرده است.

نویسنده در باب نهم با عنوان «بیماری و داروها» صبر بر بیماری‌ها و ابتلایات، راه‌های درمان عمومی برای تمام بیماری‌ها و ادعیه مشترک امراض با برخی دارو‌های مرکب را شرح داده و امراض درونی، قولنج، بادها، درد معده و سرفه، تعویذات سحر، گزندگان و… و تربت شریف امام حسین (ع) و بعضی ادویه‌ها راه تبیین کرده است.

باب دهم با عنوان «آداب معاشرت» حقوق خویشان، غلامان و کنیزان، دوستی و دوستان و شاد نمودن و برآوردن حوائج مؤمنان را تشریح کرده و حقوق مؤمن غایب، کافر و ناصبی و اعمال حقوق محتضر و میت را بررسی کرده است.

باب یازدهم با عنوان «آداب مجالس» ضمن تبیین مصافحه، معانقه و بوسیدن، طریقه نشستن و وظایف صاحبخانه، آداب مجالست، ذکر خدا در مجالس و مشورت کردن را به رشته تحریر درآورده است.

دوازدهمین باب از کتاب حاضر با عنوان «خانه و آداب ورود و خروج» خانه وسیع، حکم نقاشی و مجسمه و آثار عبادت در خانه و عدم آن را بیان کرده و برخی پرندگان و حیوانات، خرید، ساخت و روشنایی خانه و آداب خارج شدن از خانه و ورود به آن را به نگارش درآورده است.

باب سیزدهم با عنوان «آداب حرکت سواره و پیاده، بازار، تجارت، زراعت و نگهداری چهارپایان» مَرکَب، آداب، ادعیه و اذکار سواری بر مرکب و نکاتی برای راه رفتن را شرح داده و آداب خریدن و نگهداری حیوان، تلاش برای کسب روزی و آداب زرع و کشت را مورد تأکید قرار داده است.

«سفر» عنوان چهاردهمین و آخرین باب از کتاب مذکور است که در آن زمان‌های خوب و بد برای سفر، آداب و ادعیه شروع سفر و رفیقان سفر بیان شده و برخی آداب توقف و حرکت، نکاتی درباره سفر دریایی و آداب اسب تاختن و تیر انداختن مورد بررسی قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • دستگیری مردی که دایی و خاله‌اش را کشت
  • شناسایی باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان
  • شناسایی و انهدام باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان
  • آتش در خانواده نیکا شاکرمی
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • پسر جوان دایی و خاله‌اش را به‌خاطر ارثیه با ضربات سنگ به قتل رساند
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • قتل دایی و خاله به‌خاطر تقسیم ارثیه میلیاردی با ضربات سنگ
  • کتاب «ادب زندگی» منتشر شد
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟