Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، اخیرا در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی انتقاداتی به جذب برخی افراد در دانشگاه علامه به عنوان هیات علمی صورت گرفت، انتقاداتی که موجب شد دانشگاه علامه هم نسبت به آن واکنش نشان دهد.

* انتقاد به جذب اساتید مساله دار در دانشگاه علامه

حسین صداقتی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی (ره) از افرادی بود که نسبت به جذب برخی افراد مسئله‌دار در دانشگاه انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی معتقد بود که مسئولان دانشگاه علامه با جذب چنین اساتیدی اعتبار علمی دانشگاه را پائین می‌آورند.

وی طی گفت‌وگویی با اشاره به  جذب  اساتید و انتقالی‌های اخیر در دانشگاه علامه گفته بود که افرادی در حال انتقال به دانشگاه هستند که شائبه‌ها و شبهات بسیار جدی پیرامون صلاحیت اخلاقی و علمی و ساز و کار انتقال آن‌ها وجود دارد.

صداقتی نسبت به انتقال سوال برانگیز برخی از اعضای هیات علمی به دانشگاه علامه هم انتقاد کرده و معتقد است وزارت علوم و دانشگاه پاسخ‌گوی دانشجویان و اساتید دانشگاه نیستند.

وی همچنین گفته است که خبرهایی مبنی بر فشارهای بیرون از دانشگاه و از بدنه دولتی برای انتقال اساتید شنیده شده که نشان می‌دهد مسئولین دولتی در نفس‌های آخر دولت تدبیر و امید کاملاً سازمان‌یافته در حال مهره‌چینی‌های خود در دانشگاه علامه هستند.

صداقتی که از کمیسیون آموزش مجلس، وزارت علوم و همچنین از نهادهای امنیتی خواسته به این ماجرا ورود کنند، گفته که و از رئیس دانشگاه هم خواسته هر چه سریع‌تر به این موضوع ورود کند تا روند انتقال‌های این‌چنینی متوقف شود.

* به دنبال تغییر ترکیب اساتید به نفع جریان اصلاح‌طلب هستند!

یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علامه در گفت وگو با فارس ضمن انتقاد از رفتار مسؤولان دانشگاه‌ها می‌گوید: من معترض به وضعیت فرهنگی دانشگاه بودم یا مثلا می‌گفتیم چرا در پذیرش دکترا رتبه 70 را می‌آورید در کلاس می‌نشانید ولی رتبه 7 را نادیده می‌گیرید، ولی متأسفانه برای ما پاپوش درست می‌کنند! مسؤولان دانشگاه تعدادی افراد معلوم‌الحال را به عنوان استاد به دانشگاه آورده‌اند بعد به ما تهمت می‌زنند.

وی ادامه می دهد: این‌ها به امام حسین (ع) توهین کردند و همین مسأله مجبور شد برخی اساتید با آنها درگیر شوند و در این جریان هم برخی اساتید سپر بلا شدند.

این استاد دانشگاه تاکید می‌کند: یکی از تخلف‌ها در دانشگاه در مبحث ریاست یا مدیریت برخی دانشکده ها است که افراد مصلح را کنار گذاشتند و افرادی را سر کار آوردند که کار دیگران را به نام خودشان زده‌اند را سر کار آورده‌اند.

وی ادامه می دهد: این‌ها در جذب هیات علمی، پست‌های خالی دانشکده را به سرعت با افرادی که با آنها همراه بودند پر کردند و ما در جریان قرار نگرفتیم، فقط هر روز دیدیم به هم تبریک می‌گویند که فلان استاد آمده است.

این استاد دانشگاه می گوید:‌ نکته دیگر ضعف نظارت بر روی جذب رشته‌های دکتراست، این‌ها هر چه خواستند جذب کردند و آدم‌هایی آمدند که خودشان الان محل فساد هستند.

این استاد دانشگاه یادآور می‌شود: الان این‌ها به دنبال لشکرکشی و تغییر ترکیب اساتید به نفع تفکر اصلاح‌طلب هستند و در مقابل اساتید انقلابی را در اقلیت قرار داده‌اند تا در آینده از این تغییر ترکیب بهره ببرند، افراد زیادی را بدون رعایت تناسب و انطباق‌شان جذب کرده‌اند و برخی با رشته‌های مورد نظر غیر مرتبط هستند.

وی تصریح می کند: در دانشگاه اساتیدی که قدیمی و افراد سرشناس حوزه‌های علوم انسانی بودند و گرایش اسلامی و انقلابی داشتند را به بهانه‌های مختلف کنار گذاشتند! الان شما ببینید که چقدر استاد شکایت کرده است، خیلی اساتید انقلابی هم اصلا پشیمان شدند و گذاشتند و رفتند.

این استاد دانشگاه می‌گوید: به لحاظ علمی ما در دانشگاه علامه مدعی هستیم ولی شما ببینید در این 8 سال گذشته دانشگاه چه دستاوردی برای انقلاب داشته است؟ شما عناوین پایان‌نامه‌ها و رسانه‌های دکترا را نگاه کنید، بیشتر آب را در آسیاب بیگانه و غرب ریخته شده است. با این حال وقتی بچه انقلابی‌ها سمت ما می‌آیند محدودیت ایجاد می‌کنند و نمی‌توانند رساله دکترا و پایان‌نامه ارشد بگیرند. اگر عزم جدی برخی اساتید نبود به هیچ وجه همین پایان‌نامه‌ها و رساله‌های محدود که مربوط به حوزه‌های انقلاب و دینی است هم انجام نمی‌شد چون به هیچ وجه اجازه نمی‌دادند.

وی تأکید می‌کند: فقط یک پسوند یا پیشونداسلامی در کارها گذاشته‌اند و بعد در کلاس‌ها کار خودشان را می‌کنند! تنها دانشکده تخصصی که محصول انقلاب است و باید به مفاهیم و مضمون انقلاب بپردازد دانشکده علوم ارتباطات اسلامی است اما شما بروید ببینید چه کاری کرده‌اند! آیا ما داریم دانشجو تربیت می‌کنیم برای اینکه از نظام انقلاب خارج شود از مملکت فرار کند.

این استاد دانشگاه می‌گوید: در مقابل اساتید انقلابی افرادی چیده‌اند تا کم‌کم این اساتید را منزوی کنند. این سیاست از جانب رئیس دانشگاه و البته افرادی که دارند دنبال شده‌ است. آنها هر کاری می‌خواهند می‌کنند، چون تعدادشان زیاد شده به صورت جمعی تصمیم می‌گیرند و خیلی از اتفاقات را اساتید انقلابی اصلا در جریان نیستند و اساتید قدیمی نقشی در تصمیمات ندارند.

* به برخی‌ اساتید برای جلوگیری از بازنشستگی ارتقاء‌ می‌دهند!

یکی از اساتید دیگر دانشگاه علامه هم که به شدت نسبت به برخی رفتارهای مسئولان دانشگاه انتقاد دارد، می گوید: حدود 8 سال است که آنقدر در دانشگاه تحت فشار هستیم که واقعا نمی‌توانیم نفس بکشیم. برخی اساتید که سواد کافی هم ندارند هر کاری دلشان می‌خواهد می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند و ارتقاء می‌گیرند.

وی ادامه می دهد: یکی از اساتید حتی یک مقاله هم ننوشته و مقالاتی که دانشجویان نوشته اند را به اسم خودش گذاشته، یعنی اسم دانشجو را حذف کرده بود و اسم خودش را نوشته بود! البته تقلبش مشخص شد، و بعد 2 سال بعد در نشریه دست برد و اسامی دانشجوها را اضافه کرد!

این استاد دانشگاه تاکید می کند: اینها آبروی دانشگاه را می‌بَرند. آقایان اینکه این تخلف صورت گرفته را پذیرفته‌اند، اما به این فرد خبر دادند که برو اسم دانشجو را در نشریات اضافه کن! که این خودش تخلف است.

وی ادامه می دهد: یکی از اساتید نسبت به این جریان اعتراض کرد ولی در جلسه ای که به صورت مجازی هم بود به جای اینکه تخلف فرد متخلف پیگیری شود، یکی از اساتید می‌نویسد استادی‌اش را بدهید  گناه دارد! آیا چنین دانشگاهی قرار است دانشجو پرورش دهد؟ در آخر هم که رئیس دانشگاه گفته رأی‌گیری کنید! ولی مگر تخلف را به رأی‌گیری می‌گذارند؟! و جالب اینکه بعد از چند روز هم دیدیدم که به این فرد تبریک می‌گویند که پذیرفته شده است!

این استاد دانشگاه با بیان اینکه دست ما کوتاه است ولی اینها بهترین امکانات را دارند، تاکید می کند: اینها  هر کسی را دلشان می‌خواهد جذب می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند! الان یک خانمی هست که 3 سال است در ایران نیست ولی هیأت علمی شده! می‌گوییم آقا وقتی این استاد در کشور نیست چرا باید هیأت علمی دانشگاه شود؟!

وی می گوید: ارتقاءها بدون نظر شورای هیأت مدیره انجام می‌شود، با وجود تأکید هیأت مدیره، به برخی‌ها برای جلوگیری از بازنشستگی ارتقاء‌ می‌دهند!

این استاد دانشگاه تاکید می کند: یکی از اساتید یک کتاب ترجمه شده را چند درصد تغییر داده بود و نوشته بود تألیف، اما کتاب هنوز چاپ نشده بود ولی این استاد را چون این اواخر به مسؤولان دانشگاه «نه» گفته و با اینها بازی نکرده بود را نگذاشتند عضو هیأت مدیره شود و استادی وی را هم کنار گذاشتند. از طرفی یک استاد دیگر هم با چند مقاله تقلبی و دست بردن در نشریات علمی استاد کردند.

وی با اشاره به سرقت گاوصندوق یکی از معاونت های دانشگاه ادامه می دهد: گاو صندوق معاونت پژوهشی دانشگاه را می‌دزدند، آخر مگر می‌شود؟! دزدی از معاونت مالی می‌شود نه از معاونت پژوهشی! نمی‌دانم شاید هم می‌خواستند مقالات ما را بدزدند‍! دانشگاه باید در این باره شفاف‌سازی کند.

این استاد دانشگاه ادامه می دهد: زمین های دانشگاه را فروختند. هر چه از دوره‌های گذشته به ارث رسیده بود را فروختند و مشخص نیست چه کاری قرار است انجام دهند؟

* خبری از دستگیری سارقان گاو صندوق دانشگاه علامه نیست؟

سرقت گاوصندوق دانشگاه علامه طباطبایی که استاد این دانشگاه درباره آن صحبت کرده در فضای مجازی و برخی رسانه ها مورد توجه قرار گرفت تا جایی که رئیس دانشگاه علامه هم ضمن تایید این خبر گفته بود: گاوصندوق معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی در زمان برگزاری آزمون سراسری سال ۹۹ در این دانشگاه، مورد سرقت قرار گرفته است.

تائید رئیس دانشگاه علامه در حالی صورت گرفت که برخی رسانه ها نوشتند که مسئولان دانشگاه یک ماه بعد از سرقت گاوصندوق متوجه موضوع شده اند! شاید این موضوع به دلیل تائید دیرهنگام رئیس دانشگاه بود.

سلیمی در گفت وگوی خود تاکید می کند: در گاوصندوق مسروقه مقداری پول و همچنین کپی قراردادهای پژوهشی وجود داشت که البته کپی این قراردادها در دفتر ریاست دانشگاه علامه طباطبایی موجود است. در روز سرقت گاوصندوق دانشگاه علامه طباطبایی همکاران مان به اداره آگاهی این موضوع را اطلاع دادند و در حال حاضر پرونده این سرقت در دادسرا و آگاهی مورد رسیدگی قرار می گیرد.

سلیمی در گفت وگوی خود با یکی از رسانه ها تاکید می کند که ما در خصوص این اتفاق دانشگاه علامه طباطبایی کاملا شفاف برخورد کردیم و به زودی اداره آگاهی مرتکبین این سرقت را پیدا خواهد کرد و حکم دادگاه نیز در مورد مجرمین صادر خواهد شد.

گفت وگوی سلیمی درباره سرقت گاوصندوق دانشگاه در 23 آذر ماه منتشر شده و امروز نزدیک به 50 روز از این موضوع گذشته که البته تاکنون خبر جدیدی درباره این سرقت منتشر نشده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی فضای مجازی هیات علمی دانشگاه علامه جذب هیات علمی حسین سلیمی دانشگاه علامه طباطبایی استاد دانشگاه دانشگاه علامه هم دانشگاه علامه اساتید انقلابی ادامه می دهد معاونت پژوهشی سرقت گاوصندوق یکی از اساتید رئیس دانشگاه برخی اساتید تغییر ترکیب هیات علمی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۵۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!

رادیکال‌ها تلاش دارند تا سبک زندگی غیررسمی را تبدیل به یک مبارزه سیاسی و نافرمانی مدنی ساخته و با قطبی سازی در این حوزه مقاصد سیاسی خود را دنبال سازند!

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم جمعه هفته جاری برگزار خواهد شد تا آن‌طور که سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفته، ۹۰ کاندیدای این انتخابات برای تصاحب ۴۵ کرسی بلاتکلیف مجلس دوازدهم با یکدیگر رقابت کنند؛ رقابتی که در ۲۲ حوزه و ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود و ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری در برگزاری آن دخیل خواهند بود.

برگزاری دور دوم انتخابات مورد توجه روزنامه‌های اصلاح‌طلب قرار دارد، روزنامه آرمان امروز در گزارشی ادعا کرده است که سرلیست یکی از فهرست‌های انتخاباتی ۱۴۰ سکه طلاه از یک هولدینگ دریافت کرده است، در این گزارش آمده است:

امنا با لیست تازه شکل‌گرفته جبهه صبح ایران یا همان گعده رائفی‌پور نیز همپوشانی داشته و موی دماغ پدرخوانده‌ها در انتخابات بود و توانست به نتایج قابل‌توجهی نیز در دور اول انتخابات دست یابد، مهم‌ترین حاشیه این گروه سیاسی مربوط به ماجرای ۱۴۰ سکه است که سروصدای فراوانی نیز به پا کرد! ماجرا از جایی شروع شد که رالفی پور برای پرموت کردن لیست خود به صداوسیما دعوت‌شده و اعلام کرد که در مجلس کنونی نماینده‌ای داریم که ۱۴۰ سکه گرفته و تأیید صلاحیت شده است. رائفی‌پور که ظاهراً صداوسیما او را برای رونق دادن به فضای انتخابات دعوت کرده بود به‌اندازه‌ای درباره تخلفات و مفاسد مجلس یازدهم سخن گفت که نهایتاً از اتاق فرمان به مجری برنامه تذکر دادند که بگویید دیگر بس است! رائفی‌پور اما موضوع را فیصله نداد و در روایتی دیگر از فساد نمایندگان مجلس را نیز مطرح کرد که میان کاربران فضای مجازی به شدت موردتوجه قرار گرفت.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است:

رونده اصلی که سرنخ دریافت ۱۴۰ سکه در آن به دست آمد، مربوط به هلدینگ توسعه ملی است که بابک سعیدی مدیر عامل آن مدتی به اتهام تخلفات اقتصادی توسط دستگاه های امنیتی بازداشت شد. فرد مورد نظر که توسط رائفی‌پور هنوز معرفی نشده است توسط برخی واسطه ها با مجید محسنی مجد مدیرعامل شرکت به کیش یکی از زیرمجموعه های هلدینگ توسعه ملی آشنا شد و این آشنایی بود که به داستان ۱۴۰ سکه و بسیاری تخلفات مابعد آن انجامید. “م. م. م” که او نیز به جرم مفاسد و تخلفات اقتصادی متعدد مدتی دستگیر شد صریحا اعتراف کرده بسته های متعدد کالا، کارت هدیه نقدی به میزان بسیار بالا و همچنین چندین فقره پرداخت سکه از جمله ۱۴۰ سکه به این نامزد لیست امنا انجام داده است.

این روزنامه اصلاح‌طلب نوشته است:

“م. م. م” با جزئیات شرح داده است که این شخص با مراجعه به وی ادعا کرده بدهکار است و در خیابان سهروردی تهران درون ماشین از او ۱۴۰ سکه تمام بهار آزادی دریافت کرده است، “م. م. م” محل قرار خود با این افراد را شهرک غرب اعلام کرده است. جالب اینکه این نماینده پس از دریافت این سکه ها شروع به پیگیری حل مسائل “م. م. م” کرده و با ابزار ریاست هیئت تحقیق و تفحص از بانک ها سعی کرده هدیه ای را که دریافت کرده جبران کند، نکته جالب این است که در جلسه میان این شخص و کارشناسان یکی از نهادهای نظارتی او دریافت بخشی از این موارد از “م. م. م” را پذیرفته است!

بررسی‌ها نشان می دهد که ۲ طیف اصلاح طلبان و اعتدالیون یکی از خطوط مستمر خود را بیش از مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی متمرکز انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی نمودند.

بر اساس احصاء صورت گرفته این طیف ها در مرحله اول می کوشند تا با دامن زدن به موضوع کاندیداهای مطرح برای ریاست مجلس از سخت تر شدن قالیباف برای ریاست در مجلس جدید سخن بیاورند.

محتوای اصلی تولید شده در این رابطه القای شکاف میان طیف های مختلف جبهه اصولگرایی و نیز ادعای تلاش برای عدم رای آوری و یا شرایط تضعیف شده قالیباف می باشد.

همچنین تحلیل های کنش های سیاسی- رسانه ای اصلاح طلبان و اعتدالیون بیانگر آن است که آنان می کوشند تا با طرح این قبیل مباحث اقتدار ریاست مجلس قالیباف را تضعیف و خود را به عنوان یک فراکسیون موثر و غیر قابل چشم پوشی برای تعیین معادلات مجلس تعریف و تفسیر کنند.

تبلیغ سبک زندگی غیررسمی توسط اصلاح‌طلبان!

تاملی بر کنش های رسانه ای اصلاح طلبان نشان می‌دهد که آنان همچنان پیگیری مساله سبک زندگی را در دستورکار خود داشته و تلاش می کنند ضمن یک اینهمانی میان ایران و شوروی سابق این گزاره را مورد تاکید قرار دهند، جمهوری اسلامی در برخورد با آنچه مقلدان مدهای جدید می نامند، همان مسیر شوروی را می رود.

در این میان اما محمدرضا تاجیک در تلاش برای برقراری اینهمانی ذکر شده در روزنامه اعتماد و به نقل از کتاب بچه های ژیواگو می نویسد:

عده‌ای از جوانان و نوجوانان که اشتهای زیادی برای خوردن میوه‌های ممنوعه فرهنگی و روشنفکرانه و سبک‌های جدید پیدا کردند، جوامع محرمانه‌ای به صورت انجمن‌های غیررسمی ادبی و موسیقی سامان دادند. از متن این جوامع محرمانه، جریانی به‌نام «استیلیاگی» (مقلدان مدهای جدید) شکل گرفت که لباس‌هایی شبیه سال‌های دهه ۱۹۴۰ در امریکا می‌پوشیدند، شلوارهای تنگ به پا می‌کردند، شانه‌های کت‌شان اپل‌دار بود، کروات‌های پهن می‌زدند و کفش‌های لژدار به پا می‌کردند و موی سرشان کوتاه و ورزشکارانه بود.

وی همچنین با با بیان اینکه از نظر بسیاری از اینان، عدم پذیرش «زندگی رایج توأم با فلاکت» به سخره‌گرفتن تبلیغاتی به حساب می‌آمد که مدعی عدالت اجتماعی و مساوات‌طلبی بود، تصریح می کند، این گونه شد که سوژه‌های وفادار کمونیستی، خود لاجرم از «ور نم نهادن» (کشتن و در خاک نهادن و بر روی خاکش گل و ریاحین کاشتن) کمونیسم و به تعبیر اخوان ثالث، «به خاک سپردن نعش آن شهید عزیز» شدند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه در تلاش ضمنی برای هدف قرار دادن طرح نور و لایحه حجاب و عفاف با طرح این پرسش که آیا این تبدیل‌ شدن جاز و موسیقی و آرایش و مد و سبک زندگی و تمایلات غرب‌گرایانه، کار قدرت بود یا مقاومت؟، می نویسد، بی‌تردید، از قدرت است که بر قدرت است. قدرت، خود ماما و دایه مقاومت خویش است. قدرت، خودبرانداز و اسقاطگر خویش است. هیچ مقاومتی مقدم بر قدرت‌ وجود ندارد. هر قدرتی خالق مقاومت خویش است. در جامعه امروز ما، عده‌ای از اهالی قدرت، جامعه و مردمانش را شبیه خویش می‌پسندند. روایت و حکایت اینان، حکایت آن فرد است که داشت از معشوق خویش نقاشی می‌کشید و تلاش داشت معشوقش شبیه نقاشی‌اش شود، نه بالعکس. به دیگر بیان اینان بر این میل و اراده‌اند تا جامعه را به صورت و سیرت خویش بگردانند.

گفتنی است بیان این مطالب بیانگر آن است که؛

۱- جریان اصلاحات همچنان می کوشد تا مساله سبک زندگی را در دستورکار خود داشته و ضمن تلاش برای به رسمیت شناختن آزادی های لیبرالی خود را نماینده راستین این طیف تعریف و تفسیر کند

۲- این جریان اما در شرایطی که هر نظام سیاسی ای بر اساس اصول خود به پایبندی به قوانین خود می پردازد، می کوشد تا مساله قانون را به عرفی گرایی سوق داده و هر گونه انتظام بخشی مبتنی بر قانون را به چالش کشانده و مترادف با مقاومت در برابر آنچه خواست اجتماعی می نامند، بازنمایی کند

۳- اصلاح طلبان اما با اینهمانی میان ایران و شوروی می کوشند تا جمهوری اسلامی را به لحاظ حکمرانی با این نظام فروپاشیده مقایسه کرده و این پیام را مخابره کنند که هرگونه مخالفت با سبک زندگی غیررسمی تنها به تقویت این سبک های می انجامد

بررسی این راهبرد مورد تاکید اصلاح طلبان بیانگر آن است که اصلاح طلبان تلاش دارند تا سبک زندگی غیررسمی را تبدیل به یک مبارزه سیاسی و نافرمانی مدنی ساخته و با قطبی سازی در این حوزه مقاصد سیاسی خود را دنبال سازند.

دیگر خبرها

  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است